Predstavitev najnovejših Ajax produktov

Ajax MotionCam je brezžični detektor gibanja, ki ima fotoaparat za potrditev alarmov. Uporabniki sistema bodo vedno vedeli, kaj je povzročilo alarm: ali gre za roparja, ki poskuša vdreti v hišo, ali le za družinskega člana, ki je pozabil razorožiti sistem.

❓ Zakaj je potrebna potrditev alarma

Ker vedo, kaj se je zgodilo, varnostno podjetje in policija ne bosta izgubljala dragocenega časa za lažne klice, temveč le za resnične grožnje.

Preberite več o MotionCam na naši spletni strani.

Ajax Leaks Protect

Poplava doma ali v pisarni redko ogroža življenje nekoga, vendar pa za seboj prinaša težave, kot so poškodovana lastnina, poplave sosedov spodaj, zapravljeni čas in živci ter dodatni stroški za popravila.

Da bi se izognili nepotrebnim stresom, ki jih povzročajo puščanje cevi, napačen pralni stroj ali nepravilna namestitev kotla, lahko uporabite LeaksProtect.

Ko voda prispe v detektor, takoj sproži alarm. Ne glede na katero stran. Vse štiri strani LeaksProtect imajo kontaktne pare. Če vsaj eden od njih stopi v stik z vodo, detektor sporoči, da pušča. Ko se kontakti izsušijo in odprejo, vas obvesti, da je uhajanje prenehalo.

Ajax Socket

Brezžični pametni vtič Socket omogoča daljinsko upravljanje gospodinjskih aparatov prek aplikacije Ajax, ščiti jih pred preobremenitvijo, kratkim stikom in pomaga spremljati porabo energije.

Pri nastavitvenem scenariju bo grelec deloval le v določenih urah. Pozabljeni likalnik ni več razlog za vrnitev domov na pol poti – izklopi se ga lahko v enem kliku. Poleg tega lučka za vtičnico prikazuje raven porabe energije naprav.